Belangstelling voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ?
Geef je hier op !
Meer info staat in  dit nieuwsbericht.

Er is krapte op de woningmarkt, ook in Kraggenburg wordt het aanbod aan koopwoningen minder en stijgen de prijzen. Dorpsbelang wil zich inzetten voor betaalbare woningbouw in Kraggenburg, met als doel te zorgen dat jongeren en jonge gezinnen in Kraggenburg kunnen (blijven) wonen. 

Daarom wil Dorpsbelang een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) project in Kraggenburg te gaan doen. Bij een CPO project wordt er een aantal rijwoningen gemaakt die allemaal kunnen en mogen verschillen. De individuele kopers bepalen zelf de afmetingen, hoe de indeling van de woning eruit ziet en hoe de woning wordt opgeleverd. 

Wil jij dus een iets bredere woning, een uitbouw, een hele grote schuur of bijkeuken dan kan dat allemaal. Of ben jij timmerman, loodgieter of ben je heel handig en kun je juist de riolering ,elektra of badkamer zelf aanleggen dan is dat allemaal mogelijk.

Iedereen bepaald zelf zijn eigen woning en hoe die wordt opgeleverd. Maar je profiteert van de schaalvoordelen omdat er meerdere woningen tegelijkertijd gebouwd worden. (Meerdere woningen in een rijtje is nou eenmaal goedkoper dan een vrijstaande woning).

Interesse in dit project? Laat het weten en stuur het formulier bovenaan deze web-pagina op.