Omdat we in deze tijd wel een opkikker kunnen gebruiken omdat heel veel leuke activiteiten niet doorgaan, ondersteunt Dorpsbelang het initiatief om op zaterdag 23 januari de ‘Schuurwandeling’ voor alle Kraggenburgers te houden. Dit evenement is coronaproof: een bijzondere wandeling in kleine groepen, van schuur naar schuur (of vergelijkbare andere grote locatie). Op elke locatie vindt een bijzonder optreden of inspirerende activiteit plaats: alle vormen van theater en vermaak komen langs, waaronder muziek, comedy, toneel, dans, verhaal en film. Het definitieve programma komt in de flyer die een paar weken van tevoren huis-aan-huis zal worden verspreid. Voorwaarde is wel dat de coronaregels dit toestaan. Dat is op dit moment nog niet het geval. Mogelijk wordt het evenement daarom uitgesteld.

Dit evenement wordt georganiseerd dóór en vóór Kraggenburgers en is geschikt voor alle leeftijden. De wandelroute is een paar kilometer lang, en vindt plaats in en rondom het dorp. Honden mogen helaas niet mee.

De route start om 19.30 uur en elke groep start op een andere locatie. Die locatie krijg je een paar dagen van tevoren per email toegestuurd. Met jouw groep van maximaal 20 personen wandel je van schuur naar schuur, waar elke keer weer een verrassend optreden op je te wachten staat. Na ongeveer 3 uur ben je weer terug op de plek waar je begon, dus kun je daar eventueel ook je fiets (of auto) parkeren.

We mailen je kort van tevoren wat de mogelijkheden zijn om na afloop nog samen een drankje te drinken, dat hangt uiteraard af van de regelgeving op dat moment.
De kosten voor deelname zijn €7,50 per persoon. Je kunt je tot uiterlijk 19 januari aanmelden via schuurwandeling@gmail.com. Geef dan aan met hoeveel personen je wilt deelnemen. Omdat we werken met groepen van maximaal 20 personen, geldt: vol is vol.
Corona: op dit moment weten we nog niet of deze activiteit kan doorgaan. Houdt daarom www.kraggenburg.nl en de Facebookpagina van Dorpsbelang in de gaten. Als je je hebt aangemeld via email, dan krijg je uiteraard bericht als het evenement niet kan doorgaan en verplaatst wordt.

Deze activiteit wordt namens Dorpsbelang Kraggenburg georganiseerd door Annemieke Janse (an.janse@kpnmail.nl), Erna Balk (erna.balk@gmail.com), Koenie Wind (koendertje@gmail.com) en Henk Papma (h.papma@gmail.com), samen met heel veel vrijwilligers. Heb je vragen? Bel of mail ons!