Afgelopen week was de feestweek met als thema "Kraggenburg op wereldreis”. Het is een prachtig evement geworden met mooie onderdelen en activiteiten. Voor alles was veel belangstelling en bij de bingo-avond en familie-avond zat de tent helemaal vol. In het dorp hoorde je positieve reacties. Ook kreeg de feestcommissie de nodige bedankjes van deelnemers aan de activiteiten met woorden als “goed georganiseerd', 'ik heb genoten”. Zo zie je dat een enthousiaste Feeestcommissie, samen met veel vrijwilligers een mooi dorpsfeest kan realiseren.
Bij de feestweek hoort ook een competitie tussen 5 wijken van ons dorp.In de wijken geeft dit weken van te voren al veel samenwerking, samen bedenken en samen oefenen.

Dit jaar brachten alle 5 wijken een fraaie en goede act met het thema “Bollywood”. De Mammoettankers hebben dit gewonnen. Dorp West heeft de zeskamp gewonnen. Zaterdagmidddag was het volleybal tournooi met veel teams uit de wijken. Via een speciale telling van de prestaties van de wijk-volleybalteams gaat deze beker naar de Zwarte Hertjes.


Als afsluiting een Zuid-Afrikaanse braai en met mooi weer. Hierbij bedankte de Feestcommissie de wijken voor hun enthousiasme en inzet. Als waardering ontvingen de wijkvertegenwoordigers een bloemetje. Tot slot bedankte dorpsvoorzitter Andé Verwer alle leden van de Feestcommissie en onderstreepte dit met een boeket bloemen. Hij constateerde dat door de Feestcommissie en vrijwilligers er weer een mooie feestweek was neergezet. En nu op naar 75-jaar Kraggenburg in 2024.