April doet wat hij wil”, is een oud spreekwoord. Dat was wel van toepassing tijdens de avond4daagse die vorige week (16-19 april) is gelopen. De week ervoor prachtig wandelweer, maar net nu in deze week veel regenbuien en het was koud tijdens het wandelen. Het enthousiasme heeft er niet onder geleden. Alle stoere kinderen (ruim 100) en een aantal volwassenen hebben iedere dag hun afstand gelopen. Alleen woensdag zijn de afstanden ingekort vanwege hagelbuien.

Op vrijdagavond was er bij het inhalen een grote belangstelling van ouders, opa's en oma's. Op deze avond hebben de allerkleinsten met begeleiding ook een kleine ronde gelopen. En als afsluiting gingen alle deelnemers met voorop de fanfare, met muziek het dorp in. Een mooie afsluiting van deze editie van de avond4daagse.

Al met al mogen de organiserende dames terugkijken op een geslaagd evement. Het aantal deelnemers groeit nog ieder jaar. Het lukt allemaal ook omdat veel vrijwilligers voor begeleiding, drinkposten en als verkeersregelaars hebben meegeholpen.