Zaterdag 6 januari was de traditionele nieuwjaarsreceptie, georganiseerd door STEK.
De middag werd geopend door de vice-voorzitter van Dorpsbelang, Krijn de Hamer, en met een toast op het jubileumjaar 2024.
Vervolgens was het woord aan de “commissie 75 jaar Kraggenburg”. Met een film presenteerden alle subcommissies hun activiteit in het kader van 75 jaar Kraggenburg. Het belooft een mooi jubileumjaar te worden met zeer verschillende activiteiten. Zie ook de kalender die huis aan huis is verspreid, of lees hem hier. De Feestcommissie had burgemeester Roger de Groot uitgenodigd om de vlag van Kraggenburg te presenteren. De Feestcommissie had 3 ontwerpen laten maken, die de aan het publiek zijn getoond. De aanwezigen konden vervolgens stemmen welk ontwerp de Kraggenburg vlag moet worden. De keuze was overduidelijk en de foto toont het winnende ontwerp. Komende tijd zal de Feestcommissie meer informatie geven over deze vlag en de mogelijkheid om hem aan te schaffen.
Deze gezellige nieuwjaarsreceptie kende verder bekende punten. De Feestcommissie presenteerde kort de feestweek die is van maandag 6 mei t/m zondag 12 mei en met op 9 en 10 mei de Revu van Kraggenburg. Het bloemetje was postuum voor de heer Cees Meijs. De Zotte Leeuwkes presenteerden hun nieuwe prins Carnaval, prins Pietza.
Dit jaar werden jeugdspelers van FC Kraggenburg in het zonnetje gezet omdat zij samen een groot bedrag voor de voetbalvereniging bijeen hebben gebracht via de Grote Clubactie.
In een aangename sfeer en met nog een hapje van STEK konden jong en oud elkaar bijpraten en eindigde de nieuwjaarsreceptie rond 20.00 uur.

Nieuwjaarsreceptie 2024