Twee jaar geen feestweek, maar dit jaar wel weer. De Feestcommissie is vol overgave aan de slag gegaan om er iets moois van te maken. Toch wel spannend, want hoe zal alles gaan? De conclusie is dat het, in alle opzichten, een geslaagde feestweek is geworden. Hulp van vrijwilligers om de Feestcommissie te ondersteunen, enthousiasme bij de wijken waar veel mensen zich opgegeven hadden voor zeskamp, volleybal en de familieavond. Veel belangstelling van dorpelingen om bij de activiteiten te komen kijken of mee te doen. Kortom een feestweek van en voor iedereen in het dorp. Het viel daarbij op dat alle leeftijden, van jong tot oud, bij de feestweek hebben meegedaan.

Zonder de andere activiteiten te kort te doen, is de familieavond toch wel het onderdeel waar iedereen naar uitkijkt. De tent was volledig bezet en het publiek heeft erg genoten van de optredens van de wijken. Alle vijf wijken hebben er iets moois van gemaakt en verdienen een pluim voor hun creativiteit, inzet en uitvoering. De jury beoordeelde de Zwarte Hertjes als de beste en zij gingen er met de eerste prijs vandoor.
De feestweek is afgesloten met een gezamenlijk eten. Hierbij heeft Dorpsbelang, mede namens alle Kraggenburgers, de Feestcommissie bedankt en een mooie bos bloemen uitgereikt.

Feestweek 2022 B

de Feestcommissie van 2022