Zaterdag 26 augustus om 10.00 uur wordt bij Vink Fruitboerderij aan de Zuiderringweg 13-II in Kraggenburg op feestelijke wijze de opening van de fruitpluktuin gevierd. De fruitpluktuin wordt officieel geopend door Burgemeester Roger de Groot van de gemeente Noordoostpolder. Aan hem is ook de eer om de eerste appel van het seizoen te plukken. De opening van de fruitpluktuin is te bezoeken voor alle fruitliefhebbers uit het hele land en wordt gevierd met koffie, thee, fruitsap en zelfgebakken appeltaart.
Na de feestelijke opening kunnen bezoekers hun kruiwagen meenemen naar de fruitpluktuin en genieten van het plukken van verse appels, handperen en stoofperen. Bij het verlaten van de fruitpluktuin kunnen de geplukte kilo’s fruit worden afgerekend in de boerderijwinkel.
Vanaf de opening is de fruitpluktuin tot en met de herfstvakantie iedere woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag geopend. Op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de herfstvakantie van 21 tot en met 29 oktober is de fruitpluktuin van maandag tot en met zaterdag geopend. Een speciaal evenement om naar uit te kijken is het jaarlijkse fruitplukweekend met het thema fruitfestival, dat plaatsvindt op zaterdag 9 en zondag 10 september. De openingstijden van deze dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om te genieten van allerlei gezellige kraampjes!
Kijk voor meer informatie over onze evenementen, openingstijden en de te plukken appel- en perenrassen op de website www.vinkfruitboerderij.nl of op de social mediakanalen Facebook en Instagram.
Vink Fruitboerderij Zuiderringweg 13-II 8317 RA Kraggenburg