De feestweek in Kraggenburg is afgesloten met gezamenlijk eten voor heel het dorp.

Op een zonovergoten en heerlijk warme zaterdagmiddag hebben veel Kraggenburgers genoten van een heerlijk hapje en drankje. Hiermee werd een succesvolle feestweek afgesloten. Dorpsvoorzitter André Verwer zette alle leden van de feestcommissie in het zonnetje en in de bloemen. Hij dankte hen voor hun inzet en het organiseren van alle activiteiten. Kees van Vilsteren, voorzitter van de feestcommissie, memoreerde de goede samenwerking met de wijkvertegenwoordigers. Door hun inzet, samen met veel mensen uit hun wijk, is het een mooie feestweek geworden. De feest-commissie kan dit echt niet alleen. Beide voorzitters bedanken ook de vele vrijwilligers die op allerlei manieren de feestcommissie hebben geholpen.

Deze zaterdagmiddag was de afsluiting van een feestweek die begon met een oecumenische dienst in de PKN-kerk. Verder kende de feestweek diverse activiteiten voor alle leeftijden. Er was Bingo, een middag voor de kinderen, een live band voor de jeugd en oudere liefhebbers, sportieve evenementen zoals zeskamp en volleybal voor wijkteams. Creativiteit ontbreekt ook nooit. Dit jaar met een playbackshow waar verschillende groepen (groepjes) jongeren hun nummer prachtig op de planken brachten. Op vrijdagmiddag en-avond was de opvoering van de musical “Vetkuiven & Bakvissen”. Met veel enthousiasme gebracht en waarbij opviel dat naast ouderen ook veel jeugd van de middelbare school en iets oudere leeftijd hier in meespeelde.

Het zal niemand zijn ontgaan zijn dat Kraggenburg 70 jaar bestaat. Poorten heten bezoekers welkom. Vanwege dit lustrumjaar hebben alle wijken een poort gebouwd. Vaak een mooi staaltje van vernuft en creativiteit. De poorten worden weer afgebroken, maar 70 jaar Kraggenburg blijft nog steeds in de aandacht. Volg hiervoor Facebook en op deze website de Agenda. Om alvast te onthouden:
6 juli  Obstacle Run,    7 september  Drive In Bioscoop,   15 november  Groot Klaverjastoernooi,                      28 december  Grote Dorpsquiz.