Logo Het Klokhuis 2

Het Klokhuis is een dorpshuis voor alle Kraggenburgers. Elke club/vereniging/groep mag gebruik maken van de faciliteiten. Er wordt voorrang gegeven aan niet-commerciële activiteiten, maar ook bedrijven mogen de faciliteiten huren als het past in de agenda.

Faciliteiten
De faciliteiten (een grote zaal beneden en een kleinere ruimte boven) zijn te gebruiken voor bijeenkomsten, vergaderingen, feestjes en partijen met familie, club of buurt, condoleancebijeenkomsten, etc. Het Klokhuis beschikt zowel boven als beneden over een bar, 2 biljarttafels en 2 jeu de boulesbanen. Bij een feestje kunnen de gebruikers, indien gewenst, zelf de bar bedienen.

Reserveringen
Voor reserveringen of andere vragen kunt u onze beheerder Molle Stuiver benaderen. Telefoon (liefst via een App-je)  06 - 2305 8134, e-mail molle_stuiver@hotmail.com

Activiteiten
Er zijn wekelijkse vaste activiteiten. Daarnaast zijn er af en toe bijzondere activiteiten, bijvoorbeeld een gezamenlijke maaltijd, een klaverjastoernooi, en de activiteiten die STEK organiseert. Deze activiteiten staan in de Agenda vermeld.De wekelijkse vaste activiteiten zijn:

 • Maandag
     09:30 Bridgedrive
 • Dinsdag
     10:00 Inloopochtend “Koffietijd”
     14:30 Biljarten
     19:00 Yoga
 • Woensdag
     14:00 Ouderensoos JVV
     19:30 Biljarten
 • Donderdag
     10:00 Loopgroep Be Fair
     19:00 Jeu de boules (buiten)
     19:30 Bridgedrive
 • Vrijdag
     08:45 Yoga
                                Lees verder >