Dinsdagochtend 26 november was er bij Koffietijd gelegenheid om een hobby of eigen creativiteit te laten zien. Veel tafels stonden vol met attributen en resultaten van een hobby of met allerlei zelfgemaakte creaties.

Creatieve dorpelingen lieten zien hoe zij hun hobby beoefenden. Zo was Gerrit druk met houtbewerken, te midden van zijn miniatuur kerststal-figuurtjes, leuke schaaltjes, trapjes etc. Janny was lekker bezig, met wel een hele fijne haaknaald, om schattige miniatuur-engeltjes te maken. Anita liet haar eigen mooie zentangle-tekeningen zien. Astrid had bijna een vergrootglas nodig om met heel erg kleine gekleurde (stress)steentjes een fraai mozaïek-schilderij te maken. (Is dit anti-stress?). Marian en Gien lieten met gebruik van gekleurd kreppapier zien hoe je zelf mooie rozen kunt maken. Met breien en haken kwam Jantje ook tot fraaie creaties en onze nieuwe dorpsgenoot Bob liet zien hoe je cider kunt maken. Van Sietske kregen we een voorproefje op Kerstmis door het maken van kerststukjes.

Het leuke van deze ochtend was dat de bezoekers het zelf ook eens konden proberen. De bezoekers toonden veel interesse en er waren vele leuke en boeiende gesprekken aan de diverse tafels. Mooi is dat sommige bezoekers op ideeën werden gebracht om zelf ook een hobby te gaan kiezen/beoefenen.

Kortom, een geslaagde ochtend bij Koffietijd en we hebben kennis gemaakt met veel creatieve-talenten uit ons eigen dorp.